Hülya Oğuz Anaokulu
FINDIKLI MAH. ERMİŞ SK. NO: 29 MALTEPE / İSTANBUL

VİZYON

Çocuklarımızın gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı ile keşfederek öğrenmeyi sağlayan, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile tanınan; öğrencilerinin, velilerinin ve personelinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, Türkiye’deki okul öncesi eğitim kurumları arasında öncü okullardan biri olmaktır.

MİSYON

Okul-Aile işbirliği ile Atatürk ilke ve İnkılapları doğrultusunda ülkesini seven, Kendisini ifade edebilen, Merak eden, sorgulayan, araştıran, yaparak ve yaşayarak öğrenmeyi yaşam biçimi haline getiren, Yeniliklere açık, Çevresine karşı duyarlı, saygılı, Geleceğin sağlıklı, mutlu ve başarılı bireylerini yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

08.30-13.30 13.30-18.30

Kalorifer sistemi

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Hülya Oğuz Anaokulu Maltepe İlçesi Fındıklı Mahallesi Ataman Caddesi ile Ermiş Sokağın kesiştiği yerde bulunmaktadır.

Minibüs yada otobüs ile gelirken ATAMAN durağında inilecek.